الگوریتم پنگوئن دومین الگوریتم بزرگ گوگل می باشد که از سال 2012 شروع به کار کرد. پنگوئن تنها کیفیت لینک ها را بررسی میکند نه چیز دیگر. سایت هایی بیشتر در معرض پنگوئن قرار گرفتند که بابت بک لینک از سایت ها پول پرداخت کرده بودند و همچنین وب سایت هایی که لینک هایی با کیفیت پایین از دایرکتوری ها از اسپم بلاگ ها و یا جاهای دیگر دریافت کردند، دیگر رتبه ای در عبارت خاص در نتیجه جستجو نداشتند.
چه کسانی باید نگران گوگل پنگوئن باشند؟
اکثر سایت ها نیازی به نگرانی در مورد پنگوئن ندارند، مگر در گذشته لینک سازی های غیر اصولی انجام داده باشند و یا اینکه شخصی را استخدام کرده باشند که از طریق های غیر متعارف تکنیک های سئو را انجام داده باشد، حتی اگر مدیر سایت از انجام این کارها بی خبر باشد. حتی اگر مالک سایت در مورد این تکنیک ها اطلاعی نداشته باشد ، باز هم در مورد این لینک ها مسئول می باشد. به همین خاطر است صاحبان سایت ها همیشه باید برای استخدام یا انجام سئو سایت توسط شخص یا شرکت های سئو کار باید دقت و تحقیق لازمه را داشته باشد.
اگر تکنیک هایی قبلا اجرا کرده اید که از طریق گوگل پذیرفته میشد، ولی اکنون ممکن است از طریق پنگوئن با آنها مقابله شود. برای مثال نوشتن پست و ایجاد پست در وبلاگ ها و اینکه لینک به سایت خود بدهید در گذشته خوب بوده است ولی اکنون این کار پذیرفته نیست ، مگر آنکه وب سایت خوبی برای این کار پیدا کنید.
پنگوئن در واقع به لینک های ورودی سایت دقت میکند و اصلا کاری به لینک های خروجی سایت شما ندارد. لینک هایی که به سایت شما داده می شود را بررسی میکند تا ببیند از کجا و از چه طریق ساخته شده است و چه کیفیتی دارد.
پیدا کردن بک لینک ها
اگر احساس کردید سایت شما تحت تاثیر منفی گوگل پنگوئن قرار گرفته اید ، شما باید بک لینک های سایت خود را پیدا کنید و بک لینک های اسپم و کم کیفیت را پاک کنید. در کنسول گوگل جایی که سایت خود را ثبت کرده اید ، لیست تمامی سایت هایی که به شما لینک داده اند موجود می باشد. ولی این نکته را هم در نظر داشته باشید که ممکن است بعضی از لینک های داده شده به سایت شما nofollow باشد. اگر لینکی nofollow باشد تاثیری بر سایت شما نخواهد گذاشت. ولی هوشیار باشید چون ممکن است آن سایت بدون اطلاع شما nofollow لینک را بردارد.
بعضی از ابزار های آنلاین نیز برای نمایش بک لینک های سایت موجود است . اما چون ممکن است بعضی از سایت ها ربات های این ابزار ها را برای دسترسی و خزش مسدود کرده باشند ، ممکن است همه لینک هایی که به سایت شما اشاره میکند را نمایش ندهند. سایت هایی که دسترسی این ربات ها را مسدود میکنند یا سایت های بزرگ و با کیفیت هستند که نمیخواهند ترافیک سایت خود را با خزش ربات های این سایت بسوزانند یا و بسایت های کم کیفیتی هستند که میخواهند از گزارش دادنشان در امان باشند.
ارزیابی کیفیت لینک
زمانی که بحث ارزیابی لینک ها میشود ، خیلی ها در این قضیه به مشکل بر میخورند. فکر نکنید که اگر یک لینک از دامنه .edu (دامنه های سایت دانشگاه ها می باشد که اعتبار بالایی برخوردار است) به سایت شما آمده است حتما لینک با کیفیتی می باشد. تعداد زیادی از دانشجو ها هستند که در دامنه های .edu وب سایت شخصی دارند و لینک های اسپم و کم کیفیت را به فروش می رسانند که این لینک ها باید از سایت برداشته شوند. و به همین ترتیب سایت های .edu زیادی وجود دارند که هک شده اند و لینک های کم کیفیت ایجاد میکنند. پس هیچ وقت برای لینک دهی به سایت خود تنها دامنه را ملاک اصلی خود قرار ندهید.
مطالب مرتبط با این موضوع
دیدگاه خود را درباره این مطلب بنویسید: